Olen tuskaillut hoitolaukun valinnan kanssa. Pojan aikana sain lahjana ihan ns oikean hoitolaukun, mutta se alkoi natista liitoksistaan alta puolen vuoden. Ja mitä olen hipeltänyt ja googlettanut, niin jos laukku on laadukas, se maksaa helposti reippaasti yli satasen. Ja siltikään ei välttämättä miellytä silmää tai siitä voi puuttua omaan makuun tarvittavia taskuja.
Lisäksi monissa malleissa on jokin teksti tai kuva, joka tökkii ajatustani, että laukkua voisi sitten hoitolaukku-kauden jälkeen käyttää ihan muutenkin. Ei oikein vaaleanpunaiset kirahvit, keltaiset siilit ja isot BABY-tekstit nappaa.

Aloin selata ihan muita laukkuja, jotka soveltuisivat hommaan. Ongelmaksi koitui yleensä taskujen vähyys tai se, että sisäpuoli oli sellaista kangasta, jonka putsaus tuottaisi tuskaa jos(kun) sinne jotain levahtaa. Useissa laukuissa oli myös se, että jos muuten malli olisi ollut hyvä, siitä puuttui olkahihna.

Satuin kauppareissulla eksymään taas paikalliseen vaateliikkeeseen. Huuskalta olen ostanut mm Bunkerin kenkäni.

http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/09/bunker-shoes 

Siellä oli hyllyllä Desigualin laukkuja joista yksi pisti silmään. Siinä oli aivan loistavat taskut, hyvä olkahihna (jonka saa myös irti halutessa) ja kantokahvat "kaatuu" sivuille, jolloin ne ei törrötä tiellä. Sisällä myös muutama tasku ja hyvä pinta. Vetoketju aukeaa koko laukun matkalta, jolloin tavaroihin pääsee helposti käsiksi. 
Siinä kauppareissulla ollessa ei ollut kuin kaupparahat mukana, mutta laukku jäi sivuun.
Maanantaina sitten menin ja ostin. Sunnuntain googlettelin vielä, mutta ei. Oikeat hoitolaukut ei nappaa, on vieläkin kalliimpia kuin tuo tai sitten laatu on mitä on jos hinta on edullinen (käyttäjäkokemuksia on aina hyvä myös googletella!).
Myymälän omistaja oli sattumalta sitten huomannut, että laukussa on kuva haikarasta. Sopii siis vallan mainiosti hoitolaukuksi!

Vielä pitää ostaa mukana kuljetettava hoitoalusta tuonne laukkuun, mutta muuten se on valmis täytettäväksi vaipoilla ja vaihtovaatteilla.

http://www.youstyle.fi/ 
https://www.facebook.com/youstylemaria

hoitolaukku.jpg