Ja kappas kun vasta eilen illasta huomasin, että pikkukundi on sen verran venähtänyt, ettei mikään siistimpi pusero mahdu päälle. Ja minä kun sitten inhoan ruuhkia ja mitä muuta tänä perjantaina voi olla vaateliikkeissä kuin ruuhka? Kaikki muutkin etsii juhlatamineita. Oh noes...

No, itselleni ei sentäs tarvitse mitään etsiä, joten siinä mielessä pääsen helpolla. Itse en pääse koko kevätjuhlaan, vaan olen töissä. Jokseenkin surkuhupaisaa oli, että asiaa ihmetteli useampikin äiti-ihminen koulun pihalla, kunnes eräs isä totesi, että kaikillahan ne juhlat samaan aikaan on, että jonkunhan siellä töissäkin pitää olla kuitenkin. Niinpä. Samaten ihmetystä on aiheuttanut kesälomat. Mutta kun ei kaikki voi olla kesälomalla samaan aikaan, ei vaikka miten päin toivoisi.

No mutta kuitenkin.

Juhlien lähestyessä on töissäkin nähnyt miten tuskissaan ihmiset (lue:naiset) kokeilevat jopa todella väärän kokoisia mekkoja, koska oikea koko on jo loppu. Älä ikinä osta liian isoa, saati liian pientä vaatetta, vaikka kuosi/malli olisi miten ihana. Samaten oikeanlaisten alusvaatteiden osto juhlatamineiden alle tuottaa päänvaivaa paitsi itse asiakkaille, myös myyjille, kun asiakas ei tahdo/jaksa kuunnella. Eräskin nuori tyttönen valitti, miten strapless-mallin rintaliivimme ei pysy päällä lainkaan. Hän ei millään kuunnellut, vaikka koetin selittää, että hänellä oli aivan liian suuri koko päällä... 

Sitten oli iso joukko naisia, jotka olivat hyvän aikaa sitten ostaneet mekkonsa, mutteivät olleet ajatelleet mahdollisuutta, että juhlapäivänä olisi kylmä. Joten boleroita, jakkuja yms kyseltiin ja sitten raivottiin, jos koot oli loppu. Hoh hoijaa.

Toivon pitkää pinnaa jokaiselle myyjälle näinä päivinä. Hengitetään syvään ja lasketaan mielessä kymppiin (tai sataan). Kyllä ne asiakkaat taas rauhoittuu ;)

ruusut-normal.jpg