Tässä pari päivää viluttanut ihan markalla. Hetki sitten tulin töistä ja samantien neuletakki niskaan ja teekuppi kätöseen. Mietin jo, mitä ihmettä pistän huomenna töihin päälle, ettei tule A)kylmä ja B) voin helposti vähentää kerroksia jos onkin lämmin.
Viimeyönä nukuin hieman heikosti, yskin ja tärisin kylmästä. Liekö joku flunssa tekemässä tuloaan. Saisi pysyä kaukana. Ei tässä kerkee ihminen sairastella. Joulukin tulossa ja kaikkea!

Mutta kylmästä ja vilusta tuli mieleeni, että tarvitsisin uudet kotitöppöset. Sellaiset lämpimät ja pörröiset ja mieluusti sen näköiset, ettei ukko tai poika niitä varasta omikseen. Cubuksella oli kivat töppöset ja hintakaan ei päätä liikaa pakottanut. 
https://cubus.com/fi/7138972_F990

tohveli.jpg


Luulenpa silti, että noiden kanssa ongelmaksi koituu kissat, jotka ihastuu varmasti pompulakoristuksiin. Olisi pian entiset töppöset. Ja jostakin syystä tahtoisin ehkä jotkut värikkäät. Vaikka kirkkaan pinkit. Noita Cubuksen töppösiä olisi vaaleanpunaisena, mutta se ei nyt miellyttänyt silmää.

Tarvetta olisi myös uudelle kylpytakille. Kivoja kylpytakkeja näyttää olevan Seppälässä, Lindexillä, KappAhlissa, Citymarketissa... lienee tämä joulunalusaika tätä kylpytakkien, yökkäreiden ja alusasujen kulta-aikaa. Ans kattoo jaksaisiko odottaa sitten alennusmyyntejä vai tuleeko vielä vastaan jokin, joka huutaa niin lujaa nimeä, ettei voi ohittaa. 

Katselin myös kaapissa neuleuden määrää ja kuntoa. Musta perus palmikkoneuleeni on todellakin nähnyt parhaat päivänsä. Olen sitä jo pariin kertaan korjannutkin, mutta taitaa olla aika luovuttaa ja viskata se menemään. Ilmojen kylmetessä huomaan, että lämpimämpien puseroiden varasto on meikälikalla melko huonolla tolalla. 

Tallainen muhkeakauluksinen neule olisi ihana. Näyttää kivalta myös hihat käärittynä, joka on hyvä homma. Töissä monesti tulee käärittyä hihoja, jottei ne ole tiellä.
http://www.zalando.fi/vero-moda-erica-neule-musta-ve121i0di-q11.html 

 

veromoda.jpg

 

H&M:llä on hauska ohut neule. Hajuvesipullo sopisi hyvin tallaiselle hajuherkälle immeiselle, eikö? 
http://www.hm.com/fi/product/56013?article=56013-A 

 

hm.jpg

 

Niin tai näin. Pitänee katsoa, jos kirppikseltäkin löytäisi jotakin hyväkuntoisia neuleita. Sitähän voi aina myös tuunata. Ja monesti olen kirppikseltä löytänyt uudenveroista vaatetta todella huokeaan hintaan.