Seppälä on taasen koonnut kevään uusia lookeja. Tai siis muotilehti Costume ja Olivia on valinnut suosikkinsa Seppälän uudesta mallistosta. Ja he valitsivat ja kokosivat kolme eri lookia. 

https://www.seppala.fi/lookswelove/

Looks by Costume

Look#1 Perus pikkumustaan on heitetty perulaista fiilistä. Ei nyt oikein uppoa. Katselin männä viikolla erästä mekkoa, jossa oli perulaista (tai inkamaista) fiilistä, ja se oli ihan hauska, mutta tässä kokonaisuudessa oleva sifonkitoppi ei innosta lainkaan. Ja reppu vie menneeseen. Minulla oli vähän vastaavanlainen joskus 90-luvulla. En oikein lämpene uudelleen tälle.

wtf-normal.jpg

 

Look#2 sinivalkoista ripauksella mustaa. Aika perushuttua eli varmasti myyvää kamaa kyllä. Itse aion ainakin Seppälän uudet farkut käydä tsekkaamassa ja testaamassa.

 

Look#3 Bikeriä pitsillä. No tässä on jo jotakin, jota voisin napata itselleni. Karkea biker-takki on mielestäni aina istunut hienosti pitsin kanssa ja Seppälän uudet näyttävät pitsikorkkarit vaikuttaa oikein sopivalta kaverilta takille. Ja hei, violetit arskat! Ne varmaan on pakko hommata, jos eivät ole liian isot. Tuppaa olemaan niin kapea pää, että usein arskat tippuu päästä. Joten ostelenkin lastenmallistosta mokomia :D 

popot-normal.jpg          lasit-normal.jpg

 

Looks by Olivia

Look#1 ripaus punaista. Selkeät linjat ja syvänpunainen pusero. Ei huono valinta. Ihmiset saisivat muutenkin käyttää enemmän värejä, myös minä. 

 

Look#2 Merihenkistä. Vaikka diggaan raidoista niin aina jos menee liian merelliseksi niin tulee inhoreaktio. Tässä pysytään kuitenkin juuri sillä rajalla. 

 

Untitled-normal.jpg