Tovi sitten KipKopin verkkokauppaan ilmestyi maiharit, jotka heti iski silmään. Ja olinkin miettinyt, että olisi ihan äärettömän kiva omistaa kengät, joilla tarkenee syksyn (ja mahdollisesti talven), pysyy pystyssä liukkaallakin sekä bonuksena näyttäisi hyvältä. Viime talvena kuljin hyvin pitkälti talvilenkkareilla. Siistimmät kengät, saapikkaat, olivat niin liukkaat pohjistaan, että koko ajan oli takamus vaarassa saada mustelmia.

No, viime perjantaina iltasella sitten klik klik saapikkaat ostoskoriin ja odottelemaan tilauksen saapumista. Muutaman asiakasarvion mukaan tilasin koon 38. Oma koipi on juuri sen 38, mutta usein tilaan 39:n jos haluan mahduttaa paksumpaa sukkaa kenkään. Nyt arvioissa oli kuitenkin kerrottu, että koko olisi hieman väljä.
Tilaus saapui eilen. Eli maanantaina. Minä kun odotin, että se olisi tullut tänään! Äärettömän nopeaa. Jälleen kerran.

Kengät oli hyvin pakattu, hyvä pahvilaatikko ja kengillä omat suojapussit sekä paperitollot pitämässä kengät muodossaan. Vetoketjut saapikkaiden sisäsivuilla on todella jämäkät ja luistavat hienosti. Pohjassa kunnon kuvio. 
Koko 38 oli juuri passeli. Juuri nyt jalkani on turvoksissa kuin tolpat, kiitos tämän raskauden, ja siltikään ei ahdista. Eli uskon, että turvotuksen laskettua kenkään menee heittäen paksumpaa sukkaakin. Matala korko on todella mukava ja ylipäänsä kengät tuntuu hyvältä jalassa. Nyörityksen ansiosta paksumpikin pohje menee heittäen kenkään sisään. 

Koekäytössä ei jalat väsyneet. Tällä haavaa kun se tuntuu tapahtuvan todella nopeasti (tästäkin kiitos raskaudelle). Ihme oli myös se, että jalat eivät mitenkään erityisesti hiostuneet. 
Lisäksi kengät ovat yllättävän siron näköiset jalassa! Naiselliset, mukavat ja pirun hyvännäköiset maiharit! Näillä kehtaa tallustella.


http://www.kipkop.fi/elise-naisten-pitkavartiset-ketjumaiharit.html 

IMG_9098.jpg

IMG_9099.jpg

IMG_9115.jpg

IMG_9116.jpg