Välillä tuo eettinen ostaminen ja kestävä kehitys jää itsellänikin taka-alalle. Mutta silloin, kun lompakon paksuus määrittelee mitä pitäisi hommata, hinnalla on valitettavan suuri merkitys. 
Lisäksi kauppojen valikoimat ovat vähän niin ja näin, varsinkin jos hakee jotakin tiettyä.
Itse käytän ebay:n kauppoja hyväkseni harrastusvälineitä ostaessa, mutta nyt äitiysvaatevalikoima oli se syy, miksi eksyin ebayn:n ihmeelliseen maailmaan. Selasin myös etsy:n tarjonnan, mikä oli todella hyvää, mutta hinnassa ebay vetää voiton. 


Äitiysvaatteet on kiven alla ihan kaupoissa ja ne mitä on, on melko tylsiä ja mielikuvituksettomia. Itse kaipaan vähän persoonaa. Vaikka mammavaatteita ei käytäkään kuin hetken elämästään, niin en minä halua kulkea täysin vieraalta tuntuvissa räteissä sitäkään hetkeä. Pientä pinnallisuutta siis havaittavissa...
Samalla rahalla (itseasiassa pienemmällä), mitä yhdet äitiysfarkut olisi maksanut halpavaateketjussa, ostin housut, puseron ja liivit. Pusero istuu varmasti, housuista ei varmuutta voi saada ennen kuin saa kotiin ja kokeilee. Liivitkin oli hieman hakuammuntaa, mutta koska hinta oli vain muutamia euroja, niin uskalsin riskeerata. Kyllä, liivipoliisi osti netistä liivit! NYT rasti seinään!

http://www.ebay.com/   https://www.etsy.com/  

Tallaiset mammahousut löysin noin 15€:n hintaan. just eikä melkeen mun makuuni. 


mammahousut.jpg