No niin, nyt on saapikkaat kunnolla olleet koekäytössä.
http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/12/shoes-shoes-shoes 

Oma kengänkokoni on melko tarkkaa 38, mutta isovarpaani ovat ikävästi pystyt, jolloin joissakin kenkämalleissa on pakko ottaa kokoa suurempi. Koska kyse oli syyssaapikkaista, ajattelin, että 39 passaa. Usein kuitenkin käytän myös paksumpia sukkia, jolloin tämä koon heitto tuskin olisi paha.
Kenkiin laitoin tietysti pohjalliset (ei tarvinne selittää, miksi moiset kannattaa laittaa?). Ilman paksumpaa sukkaa kengät hieman hölskyi jalassa, mutta hyvin olisin voinut kävellä. 
Korko on tukeva eikä vaapu. Pohjassa on jonkin verran uraa, mutta todella liukkaalla ei kuitenkaan pidä naista pystyssä. Tämä tuli todettua ihan takapuolen kautta. Vetäisin nimittäin kunnon lipat mennessäni töihin. Mutta liukkaalla paras jalkine onkin kumipohjainen. Tietysti, suutarillahan saisi sellaiset näihinkin.
Kengän malli on ainakin omalle jalalle todella hyvä. Pitkän työpäivän jälkeen ei tuntunut lainkaan pahalta vetäistä saapikkaita jalkaan ja kävellä. Tästä olin suorastaan yllättynyt. Koska yleensä pitkän (9h) työpäivän jälkeen pienikin korko tuntuu todella pahalta. 
Kevytvuori on juuri passeli näille märille ja viileille säille. Ei ole liian kuuma, mutta pitää lämpimänä. 
Koristeremmi on säädettävissä ja kokonaan poistettavissa, joka on omaan makuuni tosi jees. Ihan kuin olisi kahdet saapikkaat!
Vetoketjua saapikkaissa ei ole, joten se voi jollekin olla miinus. Itse en niitä kuitenkaan kaivannut. Saapikkaat sai jalkaan ja pois jalasta helposti.

Suosittelen.
http://www.kipkop.fi/caroline-tolppakorkoiset-niittisaappaat.html 

IMG_7095.jpg