Alter egon keikka oli eilen ja samalla sain päivityksen, miltä pienemmän paikkakunnan bileasustus pitää sisällään. Olin positiivisesti yllättynyt. 
Ensinnäkin, vaikka meno onkin isoon kaupunkiin verraten rennompaa ja ehostuksen määrä naisilla on maltillisempaa, ei muutama lippis ja tuulitakki haitannut ollenkaan. Porukka osaa ottaa ilmeisesti hieman rennommin ihan jo henkiselläkin tasolla radalle laittautumisen. MUTTA, iso osa miehistä oli todella fiksusti pukeutuneita. Oli hyvin erilaisia housuja, ei vain kuluneita farkkuja. Puserot istui. Naisillä ei iho vilkkunut samoin, mitä olen mm Tampereella tottunut. Silti olivat kauniita ja seksikkäitä. Hameita ei juuri näkynyt, mutta taitaa olla mukavuus ja käytännöllisyys tärkeämpiä kuin se, paljonko reittä voi vilauttaa ohi mennen baaritiskillä.

Vaikkei voi puhua mistään suuren luokan muotielämyksestä, on selvästi havaittavissa siistiytymistä. Isojen kaupunkien suuret tukat, suuret tekoripset, korkeat korot ja ylikorostettu seksikkyys tuntuu jopa juntilta juuri nyt. 

Samaa linjaa olen huomannut parissa muussakin pienen paikkakunnan baarissa. Joka paikkaan mahtuu aina se "amisviiksi" ja lippispää, mutta heitä näkyy kaikkialla. Kun väkimäärä on pienempi, he vain erottuvat joukosta herkemmin. 

Lisäksi oli hauskaa taas nähdä, miten en todistanut ainuttakaan tappelua. Jos joku meinasi vähänkään rähistä, siihen puuttui jo asiakaskunta ennen kuin henkilöstö oli edes tietoisia tapahtuvasta. Vaikka pienillä paikkakunnilla on aina omat lieveilmiönsä, on niissä ne positiivisetkin puolet. Tuli oikein hyvä mieli, kun näki, miten kaikki pitää huolen kaikista.