Ripsarini oli aivan totaalisesti finaalissa. Joten pakko oli mennä ostamaan uusi. Mutta koskaan ennen ei ole tullut vastaan tilannetta, että mokoma olisi liikkeestä LOPPU. Ja koska omani oli myös täysin loppu iski hetkellinen pikku paniikki.
No, iloinen myyjätär kuitenkin suostutteli minut ostamaan Cliniquen High Impact mascaran, joka myös lähtee pestessä lämpimällä vedellä, kuten luottoripsarini Sensai 38. 
Yleensä olisin huolissani enemmän siitä, että herkät silmäni reakoisivat negatiivisesti uuteen tuotteeseen, mutta nyt enemmänkin olen huolissani siitä, että ripsasi ei tee sitä, mitä Sensai. Eli ei paakkuunnu, levittyy kauniisti eikä rapise. Ikinä. Lisäksi mietin, onko kaareva harja liian outo meikäläiselle. Olen aiemminkin moisten kanssa taistellut, enkä ole tullut juttuun. Saa nähdä, voittaako tuote muutoin minut vielä puolelleen.

clinique.jpg


IMG_7387.jpg


IMG_7388.jpg


Sain mukaani myös muutamia testipurkkeja päivävoiteita. 
Clinique superdefense
Clarins hydraquench cream
Biotherm skin best

Kasvojeni iho on nimittäin ärsyyntynyt aika pahasti nyt ilmeisestikin yllättäen alkaneesta pakkasesta ja muutoinkin äkkiä vaihtuvista lämpötiloista. Josko saataisiin iholle jokin tasapaino aikaiseksi. Kaikki nämä voiteet lupaavat heleyttä ja kosteutta, kaunista ihoa, ikääntymisen ensimerkkien häivyttämistä ja ennen kaikkea sitä, ettei yksikään näistä ärsytä herkkääkään ihoa. Ensimmäisenä testiin otan Cliniquen voiteen.