Minulla oli kolme päivävoidetta koekäytössä ja nyt olen testipurkit käyttänyt. 
Muistetaan taas kuitenkin, että kyse on MINUN kokemuksestani. Jonkun toisen mielipide voi poiketa omistani täysin.
Oma ihoni on atooppinen ja talven vuoksi hyvin pintakuiva. 
Käytin testituotetta aina aamuisin noin viikon ajan.

Clinique superdefense Tuoksuton ja kevyt. Imeytyi todella nopeasti, mutta levittyi pitkälle. Auttoi selvästi pintakuivuuteen, mutta tuntui, että ihoni olisi imenyt voidetta miten paljon vain. Tähän voinee olla syynä myös pahasti kuivunut iho, joka vaati kosteutta normaalia paljon enemmän. Koeviikon jälkeen voidetta oli yhä kuitenkin jäljellä. Sopi meikin alle ja iho tuntuu selvästi pehmeämmältä.

Clarins hydraquench cream myöskin lähes tuoksuton ja kevyt. Rauhoitti hienosti ärtynyttä ihoa, mutta voide kului todella nopeasti. Ei laisinkaan niin riittoisaa kuin Cliniquen voide. Testipurkki tyhjeni alle viikon. Vaikka tämä voide rauhoitti, niin kosteutus jäi jokseenkin puolitiehen. Kuivimmat kohdat kaipasivat lisäapua muilta tuotteilta. Kenties sopisi paremmin normaalille iholle, joka kärsii pakkasen aiheuttamasta kuivuudesta. Sopi myös meikin alle.

Biotherm skin best väriltään hieman vihertävä ja tuoksusta en päässyt yli millään koeviikon aikana. Riittoisaa, vähän ehkä turhankin, koska tuoksu etoi. Hajusta tuli mieleen lähinnä jokin yrittimössön ja leikatun nurmikon sekoitus. Tuntui jättävän kevyen kalvon kasvoille, joka ei kuitenkaan häirinnyt meikatessa. Pintakuivuuteen selvä apu. 

Itse valitsisin näistä ehdottomasti Cliniquen voiteen omaan käyttöön sen riittoisuuden ja hajuttomuuden sekä keveyden vuoksi. 
IMG_7389.jpg