Tarvitsin uuden lompakon. Ja halusin jotakin omannäköistä mutta toimivaa. Tiesin tasan tarkkaan mistä ja keneltä moinen löytyisi. Toijalan ABC:n vieressä sijaitsee Some&More. Korujen, laukkujen ja asusteiden aarreaitta.
Ulkoapäin rakennus muistuttaa lähinnä säilykepurkkia, mutta pinkit ikkunanreunat hieman paljastaa, mitä sisätiloista löytyy.
Joskus aikaa sitten laittelin postausta koruista, joita blokkasin mukaani, mutta nyt oli selkeä haku päällä. 

smlogo-normal.jpg

Olin etukäteen varoittanut Kirsiä (naisen blogiin pääset käsiksi tuolta sivuvalikosta, blogeista joita seuraan), että tämä akka tulisi katsomaan nimenomaan violetteja lompakoita. Ja mikä on ehdottomasti parasta tässä supernaisessa? Itse olin jo aiemmin ihastellut tiettyä lompakkoa, mutta Kirsi tokaisi suoraan, että käytössä eräs toinen olisi parempi. 
Pitkässä juoksussa tallainen rehellisyys kantaa hedelmää. Jos olisin ostanut sen, jota alunperin ajattelin ja todennut sen epäkäytännölliseksi, olisinko palannut ostamaan uutta lompakkoa tai muutakaan samasta paikasta?

No okei, Some&More:n tiloihin tulen AINA palaamaan takaisin, mutta tämän kaltainen rehellisyys todellakin poikii pitkiä asiakassuhteita.

Sen lisäksi, että Kirsi on huipputyyppi, hän pyörittää liikettä tyttärensä kanssa. Ja sydämellä. Jokainen tuote on valittu valikoimiin tunteella ja tuntemuksella. Nämä naiset varmasti tietävät, mitä myyvät. Eli apua saa, jos sitä tarvitsee. Jos etsit jotakin erityistä, vinkkaa, niin ehdotuksia varmasti satelee.
Storesta löytyy niin fiftari-henkeen kuin rock-mimminkin suosikkeja. Eläinkuosit, niitit, polka dot... you name it!

Löysin siis itselleni täydellisen lompakon. Ja kolikkopussin kaveriksi, jonne lykkäsin parkkikolikoita. Eikä hintakaan päätä huimannut.

IMG_5993-normal.jpg


IMG_5996-normal.jpg

IMG_5995-normal.jpg


IMG_5994-normal.jpg

IMG_5992-normal.jpg

Sen lisäksi, että jokainen kimallusta ja asusteita rakastava nainen löytää valikoimista itselleen jotakin, on liikkeessä myös hauva-vauvoille kaikkea aivan superihanaa! Itsellänihän on kaksi kissaa, mutta toki erilaiset rusetit ja härpäkkeet käy myös kateille. Store on eläinystävällinen, eli karvakorvan kanssa voi painua liikkeeseen sovittelemaan rusetteja ja asuja. 

Liike sijaitsee tosiaan Toijalan ABC:n vieressä, eli te kaikki, jotka ajelette Helsinki-Tampere väliä, poiketkaa ihmeessä! (Kaikki paikkakuntalaiset ja nurkilla olevat, luulisi käyneen jo!)
Te, jotka ette storeen pääse, poiketkaa nettikaupassa. Siellä on hyviä alennuksiakin!
http://somemore.fi/

1495968_289828291172902_1042417020_o-nor